DuraVertDuraVert

DuraVert uw partner voor verkoop, verhuur, onderhoud en service van machines, apparatuur en verbruiksartikelen

Direct kopen of huren?

+31 (0)88 033 19 00  /  

DuraVert B.V. heeft per 1 november jongstleden de bedrijfsactiviteiten van Yellow Sales overgenomen.

PERSBERICHT

Sittard, 25 november 2015

DuraVert B.V. heeft per 1 november jongstleden de bedrijfsactiviteiten van Yellow Sales overgenomen.
De voornamelijkste activiteiten van Yellow Sales waren het importeren en verkopen van Sunward graafmachines en Attachments & Handling Equipment, denk bij dit laatste aan bijvoorbeeld aanbouwdelen en toebehoren voor heftrucks & verreikers, stapelaars en undercarriage parts voor graafmachines.

DuraVert is enkele jaren geleden opgericht door Ron Cörvers (voormalig bedrijfsleider van Yellow Rental & Yellow Sales) en actief als agent van de firma Dehaco in Duitsland. Naast de activiteiten van Yellow Sales is DuraVert per 1 november ook officieel distributeur van Atlas Copco Compaction Equipment. De Compaction range omvat een breed assortiment verdichtingsapparatuur. Denk aan bijvoorbeeld stampers, trilplaten, handwalsen en grondverdichters.

Met de recente uitbreidingen is het assortiment van DuraVert een totaalpakket voor een breed scala klanten uit de meest uiteenlopende branches. Daarnaast kunnen klanten sinds kort ook huren onder de naam DuraRent.

Een compleet overzicht van activiteiten en artikelen vindt u op de geheel vernieuwde website:

www.duravert.com

DuraVert is voortdurend op zoek naar dealers voor Sunward graafmachines. Voor meer informatie neem contact op via het telefoonnummer +31 (0)6 10 88 59 02.