DuraVertDuraVert

DuraVert uw partner voor verkoop, verhuur, onderhoud en service van machines, apparatuur en verbruiksartikelen

Direct kopen of huren?

+31 (0)88 033 19 00  /  

Een mini graafmachine met hydraulische sloophamer is uitermate geschikt voor een diversiteit aan sloopwerkzaamheden.

Mini graafmachine met hydraulische sloophamer

DuraVert is verkooppartner van Sunward (mini) graafmachines in Nederland en Duitsland. Wij kiezen voor Sunward vanwege de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Sunward is een wereldspeler uit China die zéér degelijke machines bouwt met Japanse hydraulica.

Wij leveren mini, kleine, middel en grote graafmachines met aanbouwdelen naar wens. Of het nu gaat om sloophamers, grijpers, trilblokken, vergruisers of allerlei soorten scharen van o.a. Dehaco, extra bakkensets op uw minigraver of een op wens gemaakte aanpassing voor uw machine, door onze jarenlange ervaring met aanbouwdelen in een heel breed segment is geen vraag ons te veel. Wij leveren!

Mini graafmachines van Sunward zijn uitermate geschikt in combinatie met hydraulische sloophamers van Dehaco voor een diversiteit aan sloopwerkzaamheden. Primaire- en secundaire sloopwerkzaamheden, maar ook werkzaamheden in stedelijk gebied of zelf binnen in een loods, met een compacte kleine mini graafmachine van Sunward heeft u de ideale combinatie tussen sloop en slagkracht, gewicht en formaat.

Mini graafmachine met hydraulische sloophamer in actie.

Lijst met kleine mini graafmachines

Waar en wanneer wordt een graafmachine met sloophamer ingezet?

Inzet van graafmachines met hydraulische hamers worden meestal gebruikt op plaatsen waar vloeren gesloopt dienen te worden, zowel binnen als buiten. Tijdens renovatiewerkzaamheden in de wegenbouw komt een sloophamer ook goed van pas. Sloopwerkzaamheden met hydraulische sloophamers zijn heel divers qua inzet. Niet alleen aannemers maar ook hoveniers en stratenmakers maken gebruikt van hydraulische sloophamers op hun graafmachine, van groot tot klein, van heel zwaar tot een compact gewicht.

Waarom de inzet van een sloophamer

Kosten efficiëntie vooral, meestal heeft een hovenier of stratenmaker sowieso al een minigraafmachine in gebruikt. Doormiddel van een snelwisselaar op de arm van hun machine wissel je heel snel van grondbak naar sloophamer. Hierdoor kan bijvoorbeeld een hovenier een stuk fundering of muur professioneel slopen tijdens tuinwerkzaamheden. Met de juiste slagkracht en een hamer die afgestemd is op uw graafmachine werk je snel en efficiënt.


Neem contact met ons op voor advies of een vrijblijvende offerte.