DuraVertDuraVert

DuraVert uw partner voor verkoop, verhuur, onderhoud en service van machines, apparatuur en verbruiksartikelen

Direct contact?

+31 (0)88 033 19 00  /  

De-Dust Hecto

De-Dust Hecto Nevelkanon met een traploos instelbare druppelgrootte, ongeacht de hoeveelheid waterverbruik! Zeer recent heeft Dehaco de De-Dust serie nevelkanonnen uitgebreid met de Hecto. Dit nieuwe type werd voor het eerst gepresenteerd tijdens de INFRA Relatiedagen, van 8 t/m 10 februari 2011 in Hardenberg. De De-Dust Hecto is de grote broer van Axo en is […]

  1. DuraVert
  2. Nevelaars & Nevelkanonnen
  3. De-Dust Hecto

Artikelnummer: DDR-HECTO

Type product: Verkoop

De-Dust Hecto

Nevelkanon met een traploos instelbare druppelgrootte, ongeacht de hoeveelheid waterverbruik!

Zeer recent heeft Dehaco de De-Dust serie nevelkanonnen uitgebreid met de Hecto. Dit nieuwe type werd voor het eerst gepresenteerd tijdens de INFRA Relatiedagen, van 8 t/m 10 februari 2011 in Hardenberg. De De-Dust Hecto is de grote broer van Axo en is voornamelijk ontwikkeld voor outdoor toepassingen. De machine bestaat uit een compacte unit voor het zeer fijn vernevelen van water voor stofbeheersing bij onder andere sloop- en renovatiewerkzaamheden.

De machine is volledig traploos instelbaar. Hoe werkt dat?

Door een variabel instelbare watertoevoer, vernevelunit- en ventilatortoerental is de druppelgrootte, nevelhoeveelheid en verdeling op elke situatie in te regelen. Daarmee haalt de machine, die in de basisuitvoering circa 165 kg weegt, een bereik van 40 meter en is de druppelgrootte heel nauwkeurig in te stellen. Het waterverbruik van de De-Dust Hecto is 0 tot 17 liter per minuut en het water kan aangesloten worden middels een Gardena® of GEKA koppeling.

Toevoegen

Vraag een offerte aan of bel direct +31 (0)88 033 19 00

+ 4 = 11