DuraVertDuraVert

DuraVert uw partner voor verkoop, verhuur, onderhoud en service van machines, apparatuur en verbruiksartikelen

Direct contact?

+31 (0)88 033 19 00  /  

De-Dust Nano

Het grote voordeel van de Nano is het zeer lage waterverbuik, maar toch een goede stofbinding. Bijkomend voordeel is dat alleen de lucht vochtig wordt, maar dat vloeren, wanden en medewerkers niet nat worden. De machine kan eenvoudig gebruikt worden door deze op het lichtnet en de waterleiding aan te sluiten. De nano gebruikt geen […]

  1. DuraVert
  2. Nevelaars & Nevelkanonnen
  3. De-Dust Nano

Artikelnummer: DDR-NANO

Type product: Verkoop

Het grote voordeel van de Nano is het zeer lage waterverbuik, maar toch een goede stofbinding. Bijkomend voordeel is dat alleen de lucht vochtig wordt, maar dat vloeren, wanden en medewerkers niet nat worden.

De machine kan eenvoudig gebruikt worden door deze op het lichtnet en de waterleiding aan te sluiten. De nano gebruikt geen perslucht. De De-Dust Nano heeft door de ventilator een groter bereik en is met name geschikt voor grote ruimten en bij vaste installaties.

De Nano is eenvoudig verplaatsbaar, stofreducerend en heeft geen opvoerpomp. De Nano heeft een grote nozzle opening en een droog systeem. Je kan de Nano aansluiten op 230V. Het waterverbruik is instelbaar van 0 tot 90 ltr/uur. De Nano is op veel gebieden inzetbaar.

Gewicht: 19 kg.
Voeding: 230V.
Luchtverbruik: – ltr./min.
Luchtdruk: – bar.
Wateraansluiting: Gardena.
Waterverbruik: 0 – 90 ltr/uur.
Luchtaansluiting: –
Bereik: 20 meter.
Luchtcapaciteit: pos. 1 – 1900, pos. 2 – 2900, pos. 3 – 4500.

Toevoegen

Vraag een offerte aan of bel direct +31 (0)88 033 19 00

+ 4 = 11