DuraVertDuraVert

DuraVert uw partner voor verkoop, verhuur, onderhoud en service van machines, apparatuur en verbruiksartikelen

Direct contact?

+31 (0)88 033 19 00  /  

Dehaco De-Dust 75 Nevelkanon

Nevelkanonnen zorgen voor een enorme reductie van stof en zijn daarmee zeer geschikt bij sloop- en renovatiewerkzaamheden. Ook worden deze machines ingezet om het verder verspreiden van omgevingsgevaarlijke stoffen (zoals asbest) na een brand tegen te gaan. En wat dacht u van geurbestrijding op de afvalwerf? Door de krachtige ventilator en de speciale nozzles kunnen […]

  1. DuraVert
  2. Nevelaars & Nevelkanonnen
  3. Dehaco De-Dust 75 Nevelkanon

Artikelnummer: De-Dust 75

Type product: Verkoop

Nevelkanonnen zorgen voor een enorme reductie van stof en zijn daarmee zeer geschikt bij sloop- en renovatiewerkzaamheden. Ook worden deze machines ingezet om het verder verspreiden van omgevingsgevaarlijke stoffen (zoals asbest) na een brand tegen te gaan. En wat dacht u van geurbestrijding op de afvalwerf?

Door de krachtige ventilator en de speciale nozzles kunnen de De-Dust nevelkanonnen met relatief weinig water een krachtige nevel creëren.

Standaard worden de nevelkanonnen geleverd met een onderstel, in hoogte verstelbare stabilisatoren, een bedieningspaneel, een boosterpomp en een manometer. Optioneel kan hieraan een automatisch zwenksysteem, een pomp voor chemische supplementen en/of een afstandsbediening worden toegevoegd.

Toevoegen

Vraag een offerte aan of bel direct +31 (0)88 033 19 00

+ 4 = 11