DuraVertDuraVert

DuraVert uw partner voor verkoop, verhuur, onderhoud en service van machines, apparatuur en verbruiksartikelen

Direct contact?

+31 (0)88 033 19 00  /  

Dehaco De-Dust 75MPT Selfsupporting Nevelkanon

Nevelkanonnen zorgen voor een enorme reductie van stof en zijn daarmee zeer geschikt bij sloop- en renovatiewerkzaamheden. Ook worden deze machines ingezet om het verder verspreiden van omgevingsgevaarlijke stoffen (zoals asbest) na een brand tegen te gaan. En wat dacht u van geurbestrijding op de afvalwerf? Door de krachtige ventilator en de speciale nozzles kunnen […]

  1. DuraVert
  2. Nevelaars & Nevelkanonnen
  3. Dehaco De-Dust 75MPT Selfsupporting Nevelkanon

Artikelnummer: De-Dust 75MPT

Type product: Verkoop

Nevelkanonnen zorgen voor een enorme reductie van stof en zijn daarmee zeer geschikt bij sloop- en renovatiewerkzaamheden. Ook worden deze machines ingezet om het verder verspreiden van omgevingsgevaarlijke stoffen (zoals asbest) na een brand tegen te gaan. En wat dacht u van geurbestrijding op de afvalwerf?

Door de krachtige ventilator en de speciale nozzles kunnen de De-Dust nevelkanonnen met relatief weinig water een krachtige nevel creëren.

Standaard worden de nevelkanonnen geleverd met een onderstel, in hoogte verstelbare stabilisatoren, een bedieningspaneel, een boosterpomp en een manometer. Optioneel kan hieraan een automatisch zwenksysteem, een pomp voor chemische supplementen en/of een afstandsbediening worden toegevoegd.

Extra features van de 75MPT
De De-Dust 75MPT is uitgerust met een 2.000 liter watertank én een generator. Dit nevelkanon is dus volledig zelfvoorzienend. Opvallend is zijn enorme bereik en de perfecte balans tussen waterverbruik en verneveling. Standaard wordt deze machine geleverd met afstandsbediening.

Meer mobiliteit?
Informeer naar mogelijkheid de De-Dust 75MPT op een triple-assige aanhanger te plaatsen.

Toevoegen

Vraag een offerte aan of bel direct +31 (0)88 033 19 00

+ 4 = 11