DuraVertDuraVert

DuraVert uw partner voor verkoop, verhuur, onderhoud en service van machines, apparatuur en verbruiksartikelen

Direct kopen of huren?

+31 (0)88 033 19 00  /  

Sunward SWE08B

Sunward SWE08B is de kleinste Sunward minigraver met servobediening en een onklopbare prijs, kwaliteit en prestatieverhouding.
 1. DuraVert
 2. Sunward Graafmachines
 3. Sunward SWE08B

Bent u op zoek naar een compacte minigraver voor het werken in de kleinste ruimtes met maximale prestaties? Dan is de compacte Sunward SWE08B minigraver met een totaalgewicht van slechts 1000 kilo de ideale keuze voor jou. Deze kleine minigraver van Sunward maakt indrukt met zijn eenvoudige bediening, laag geluidsniveau en een perfect werkresultaat.

Sunward SWE08B is een compacte minigraafmachine, ideaal voor kleine ruimtes. Denk aan woningbouw, sloop, tuinbouw of binnenwerk. Uw medewerkers zullen het gebruiksgemak en de hoge mate van veiligheid voor de chauffeur waarderen. De Yanmar-motor met een vermogen van 7,2 kW en de Japanse hydrauliek zorgen ook voor uitstekende prestaties en duurzaamheid.

Zoals alle Sunward graafmachines, is de SWE08B uitgerust met een NACHI/HC hydraulisch systeem, elektronische gaskelpbediening bij automatisch stationair draaien, intrekbaar chassis, korte staartzwenk, touchscreen, bestuurbare giek en FOPS/TOPS-gecertificeerde bestuurderscabine.

Verstelbare aandrijving voor Sunward SWE08B

Het landingsgestel van de SWE08B kan worden verlengd van 750 tot 1000 mm met een eenvoudige joystickbediening. Het voordeel: dankzij de 750 mm past de Sunward minigraver ook door nauwe openingen en deuren, terwijl de 1000 mm de stabiliteit, indien nodig met 15% verhoogt. Je kunt op deze manier een hydraulische hamer gebruiken.

Sunward Yanmar-motor

De Yanmar-motor heeft een vermogen van 7,2 kW en is geluidsarm en trillingsarm. De standaard auto-stationairefunctie kan de snelheid automatisch verlagen en verhogen, afhankelijk van de belasting, waardoor het brandstofverbruik tijdens stilstand wordt verminderd en brandstofkosten worden bespaard. Ook heeft de Yanmar-motor heeft weinig onderhoud nodig.

Sunward SWE08B beschermende beugel

De standaard kantelbare/opklapbare veiligheidsbeugel voldoet aan de Tops EU veiligheidsnormen en is gecertificeerd. In opgevouwen toestand is de Sunward SWE08B zeer gemakkelijk te manoeuvreren.

Sunward SWE08B snelwisselaar

Dankzij de snelwisselaar van Sunward kunnen verschillende aanbouwdelen zoals een hydraulische hamer snel en eenvoudig worden aangebracht en is de minigraver veelzijdig inzetbaar.

Extra lijnen op de giek

Alle extra lijnen zijn bevestigd aan de overgangspunten op de boomstam. Op deze manier zijn ze zeer toegankelijk, wat reparaties vereenvoudigt. Stalen mantels beschermen de blootliggende leidingen en maken deze zeer duurzaam.

Ergonomie en bediening

Ergonomie en de stoel is gemakkelijk naar voren en naar achteren te schuiven, waardoor elke chauffeur een optimale werkhouding kan aannemen. De hydraulische besturing maakt een gevoelige en nauwkeurige besturing van de minigraver mogelijk.

Twee snelheden op de Sunward SWE08B

Je bestuurt de Sunward minigraver in twee snelheden, zodat je voor je eigen veiligheid en die van anderen langzaam in kleine ruimtes kunt rijden en het overzicht kunt houden.

Sunward SWE08B bevat standaard:

 • Verstelbare onderwagen: 750 tot 1000 mm
 • Verstelbaar schuifblad, opklapbare verlenging
 • Rubberen rupsen (180 mm)
 • Graafdiepte: 700 mm
 • Hulpcircuit naar dipper-uiteinde (2 lijnen)
 • LED-werklamp op de giek
 • Schild en giekcilinder met beschermend schild
 • Digitaal display (analoog dashboard)
 • Vetspuit en gereedschapskist
 • Sunward handleiding

Download de technische gegevens van de Sunward SWE08B minigraver.

Sunward 24-uurs service

Dankzij de nabijheid van het distributiecentrum kunnen we reserveonderdelen binnen één dag leveren. Onze eigen monteurs of Sunward-monteurs helpen u snel en vakkundig weer op weg.

Sunward garantie

Alle Sunward minigravers en minigraafmachines worden geleverd met drie jaar fabrieksgarantie.

Achtergrond Sunward graafmachines

Sunward staat bekend als een toonaangevende Chinese fabrikant van graafmachines en behoort tot de 20 grootste graafmachinefabrikanten ter wereld. De graafmachineproducten van Sunward bestrijken het hele scala aan graafmachines: van 0.8 tot 90 ton biedt Sunward minigraafmachines, kleine-, middelgrote en grote graafmachines. Sunward staat synoniem voor uitstekende prestaties, gemakkelijke bediening, onderhoud en een goed ontwerp.

De kleine minigravers van Sunward zijn geschikt voor kleinschalige projecten zoals stedelijke herontwikkeling, landbouw en waterbeheer en kleinschalige bouw. Middelgrote en grote graafmachine zijn geschikt voor diverse bouwtaken in grond- en mijnbouw.

DuraVert is officieel verkoop en service partner van Sunward graafmachines in Nederland en Duitsland.

Sunward SWE08B vergelijkbare machines

Artikelnummer: SWE08

Type product: Verkoop

Toevoegen

Vraag een offerte aan of bel direct +31 (0)88 033 19 00

+ 4 = 11