DuraVertDuraVert

DuraVert uw partner voor verkoop, verhuur, onderhoud en service van machines, apparatuur en verbruiksartikelen

Direct kopen of huren?

+31 (0)88 033 19 00  /  

Sunward SWE35UF

De Sunward SWE35UF is een 3,5 ton minigraafmachine op topniveau. Standaard is de Sunward SWE35UF uitgerust met veel opties.
 1. DuraVert
 2. Sunward Graafmachines
 3. Sunward SWE35UF

Bent u op zoek naar een alleskunner in het segment van de minigraafmachines? Dan moet je de Sunward SWE35UF eens nader bekijken. De efficiënte minigraafmachine is net zo geschikt voor sloop- en renovatiewerkzaamheden als voor tuin- en landschapsarchitectuur. Breid uw wagenpark uit met deze compacte machine van Sunward Europe.

Krachtige motor en hydraulisch systeem op de Sunward SWE35UF

Met zijn 18,6 kW Kubota-motor (T4F en Stage V-emissie) en krachtig hydraulisch systeem is de Sunward SWE35UF de perfecte minigraafmachine. Het samenspel van de giek, arm, bak en zwenkmotor is harmonieus en fijngevoelig op elkaar afgestemd. Met zijn 3,8 ton biedt de SWE35UF minigraafmachine de hoogste efficiëntie van alle graafmachines in dezelfde categorie en gewichtsklasse.

Sunward SWE35UF grondwerk

Door de fijngevoelige besturing in combinatie met het draaien van de bovenbouw, het uitschuiven en zwenken van de arm en de gelijktijdige bediening van de bak en het blad kan het grondvlak door middel van de Sunward SWE35UF eenvoudig en snel worden uitgelijnd.

Zeer nauwkeurige bediening met de SWE35UF

Dankzij de combinatie van een korte achterkant- en armscharnieren kan nauwkeurig worden gewerkt in krappe ruimtes zoals in kleine achtertuinen. Zo kunt u graafwerkzaamheden succesvol en flexibel uitvoeren.

Sunward veelzijdige aanbouwdelen

De Sunward SWE35UF is standaard uitgerust met een hamerlijn en een extra lijn. Hierdoor schakel je eenvoudig tussen verschillende aanbouwdelen en voer je snel een breed scala aan werkzaamheden uit.

Veilig werken met de Sunward SWE35UF

De frame-ondersteunde, veiligheidsgecertificeerde FOPS/TOPS-cabine en het beschermende dak zorgen voor een optimale rijveiligheid. De standaarduitrusting van de Sunward SWE35UF minigraafmachine omvat ook een veiligheidsgordel, veiligheidshamer, vergrendelingshendel en zwenkmotor met parkeerrem.

Sunward SWE35UF eenvoudige bediening

De SWE35UF minigraafmachine beschikt over eenvoudige en gemakkelijk te begrijpen schakelaarbedieningen, een elektronische draaischakelaar, een automatische snelheidsfunctie en een gebruiksvriendelijke monitor.

Makkelijk onderhoud aan de Sunward SWE35UF

U kunt de Sunward-motorkap en de rechterklep wijd openen en zo alle onderdelen eenvoudig inspecteren. Filter, ventielblok en andere elementen kunnen eenvoudig worden onderhouden.

Sunward SWE35UF bevat standaard:

 • Stage V Engine-18.2kw (Kubota-D1703-E4B)
 • Rubberen rupsbanden (300 mm)
 • Dipper lengte: 1550 mm
  1. Dipper-end hulpcircuit (2 leidingen)
  2. Dipper einde hulpcircuit (2 leidingen)
  3. Extra circuit voor hydr. snelwissel (2 leidingen)
 • Olie retourleiding (1 leiding)
 • Proportionele schakeljoystick (rechts)
 • 1 LED-werklampen op de giek
 • 2 LED-werklampen voor op cabine
 • 1 Zwaailicht met magnetische bevestiging (cabine)
 • Radio met USB-aansluiting
 • Airconditioning
 • Gieklasthoudklep
 • Automatische tractieaandrijving
 • Automatische motoruitschakeling
 • Schild en giekcilinder met beschermend schild
 • Batterij hoofdschakelaar (kunststof)
 • TOPS/FOPS1 cabine of luifel
 • Digitaal display
 • Vetspuit en gereedschapskist
 • Sunward handleiding

Download de technische gegevens van de Sunward SWE35UF minigraafmachine.

Sunward 24-uurs service

Dankzij de nabijheid van het distributiecentrum kunnen we reserveonderdelen binnen één dag leveren. Onze eigen monteurs of Sunward-monteurs helpen u snel en vakkundig weer op weg.

Sunward garantie

Alle Sunward minigraafmachines worden geleverd met drie jaar fabrieksgarantie.

Achtergrond Sunward graafmachines

Sunward staat bekend als een toonaangevende Chinese fabrikant van graafmachines en behoort tot de 20 grootste graafmachinefabrikanten ter wereld. De graafmachineproducten van Sunward bestrijken het hele scala aan graafmachines: van 0.8 tot 90 ton biedt Sunward minigraafmachines, kleine-, middelgrote en grote graafmachines. Sunward staat synoniem voor uitstekende prestaties, gemakkelijke bediening, onderhoud en een goed ontwerp.

De kleine minigravers van Sunward zijn geschikt voor kleinschalige projecten zoals stedelijke herontwikkeling, landbouw en waterbeheer en kleinschalige bouw. Middelgrote en grote graafmachine zijn geschikt voor diverse bouwtaken in grond- en mijnbouw.

DuraVert is officieel verkoop en service partner van Sunward graafmachines in Nederland en Duitsland.

Alle Sunward minigraafmachines

Artikelnummer: SWE30UB

Type product: Verkoop

Toevoegen

Vraag een offerte aan of bel direct +31 (0)88 033 19 00

+ 4 = 11