DuraVertDuraVert

DuraVert uw partner voor verkoop, verhuur, onderhoud en service van machines, apparatuur en verbruiksartikelen

Direct kopen of huren?

+31 (0)88 033 19 00  /  

WPL201

Met de WPL201 introduceert EP Equipment 's werelds eerste speciaal gebouwde Li-Ion elektrische palletwagen met een capaciteit van 2000 Kg.
  1. DuraVert
  2. EP Equipment
  3. WPL201
WPL201 elektrische palletwagen van EP Equipment

Met de WPL201 introduceert EP Equipment ‘s werelds eerste speciaal gebouwde Li-Ion elektrische palletwagen met een capaciteit van 2000 Kg. Met een lengte van slechts 423 mm is het verreweg de kortste 2000 Kg elektrische palletwagen ter wereld, geoptimaliseerd voor gebruik in smalle gangen en op de laadklep van een vrachtwagen. Dankzij de Plug & Play-componenten zet het ook een maatstaf op het gebied van bruikbaarheid en TCO (total cost of ownership). Gecombineerd met een 48V borstelloze gelijkstroommotor, is het ‘t perfecte gereedschap voor magazijntoepassingen en voor het laden en lossen van vrachtwagens.

Toepassingen voor de WPL201

De EP WPL201 Lithium Ion-palletwagen is een krachtige elektrische palletwagen, ontworpen voor de behoeften van magazijnen over de hele wereld. Dankzij de 48V borstelloze DC-motor kan hij worden gebruikt in de leveringstoepassing, waar klimvermogen en bodemvrijheid vereist zijn (zonder steunwielen). Tegelijkertijd is het de perfecte elektrische palletwagen voor laden en lossen in distributiecentra en magazijnen. Met de optionele steunwielen kan de WPL201 worden uitgerust voor maximale stabiliteit.

Productafbeeldingen

WPL201 Kenmerken

De WPL201 heeft veel geweldige functies, maar één kenmerk springt eruit: Plug & Play-componenten. Om de servicekosten bij de EP palletwagen te verlagen, is deze uitgerust met verschillende Plug & Play-componenten die kunnen worden uitgewisseld zonder dure servicebeurt. De Li-Ion-accu, de controller module en de disselkop kunnen met één hand worden vervangen en verlagen de TCO-kosten van de truck aanzienlijk.

48V Li-Ion batterij

EP Equipment WPL201 elektrische palletwagen wordt geleverd met een speciaal gebouwde 48V Li-Ion batterij. De batterij kan met één hand worden verwisseld om te worden vervangen door een nieuwe batterij in een meerploegendienst. De palletwagens is ook uitgerust met een LED-lamp om de zichtbaarheid in donkere hoeken te verbeteren bij het oppakken van een pallet. De wagen is verkrijgbaar met externe en geïntegreerde lader.

Nieuwe, ergonomische stuurkop

Onze nieuwe Li-Ion-palletwagen wordt geleverd met een gloednieuwe disselkop. Ontworpen om ergonomischer te zijn en de gebruiker extra functies te bieden, hebben we de disselkop uitgerust met een kleurendisplay en de mogelijkheid om niet alleen de laadstatus weer te geven, maar ook aanvullende informatie over de elektrische palletwagen, mogelijke foutcodes en rijparameters verschijnen op het scherm.

Controller module voor WPL201

De borstelloze DC Curtis-controller van de elektrische WPL201 palletwagen is een echte revolutie. Door het Plug & Play concept kan de controller bij schade met één hand worden vervangen. Dit vermindert potentiële uitvaltijden aanzienlijk en in combinatie met meerdere palletwagens in beheer, kan het zoeken naar fouten zeer snel en gemakkelijk worden gevonden, zelfs voor een ongetrainde eindgebruiker.

Optionale optie:

Steunwielen voor de WPL201 zorgen voor maximale stabiliteit.

Bekijk de WPL201 brochure.

Andere elektrische palletwagens

Type product: Verkoop

Toevoegen

Vraag een offerte aan of bel direct +31 (0)88 033 19 00

+ 4 = 11