DuraVertDuraVert

DuraVert uw partner voor verkoop, verhuur, onderhoud en service van machines, apparatuur en verbruiksartikelen

Direct kopen of huren?

+31 (0)88 033 19 00  /  

Conmeq

De Conmeq mini-loaders: Efficiënt, flexibel en intuïtief.

De producten van Conmeq zijn ontwikkeld om fysieke arbeid effectiever en efficiënter te laten uitvoeren, zonder de gebruikelijke gezondheidsrisico’s. Duurzaamheid is het fundament van productontwikkeling: de machines zijn uitgevoerd in robuust staal, hebben een lange levensduur (20-30 jaar) en de gebruikte onderdelen zijn voor 99% recycleerbaar.

De Conmeq AS15 machine

Stijlvol design in compacte uitvoering, maar toch uiterst krachtig: de Conmeq AS15 draagt moeiteloos 500 kilo. Toch past deze fraaie mini-loader door een standaarddeur en is hij geschikt voor gebruik op verdiepingsvloeren. De AS15 laat zich eenvoudig besturen, draait moeiteloos om z’n as en beschermt volautomatisch bij overbelasting.

DuraVert is officieel verkooppartner van Conmeq.

Koop uw duurzame Conmeq mini-loader bij DuraVert. Wij zijn officieel verkooppartner van Construction Machinery & Equipment B.V. te Budel.

Het team van DuraVert is uw aanspreekpunt in de Benelux en Duitsland voor de verkoop, verhuur, onderhoud en service van machines, apparaten en verbruiksmaterialen. Wij hebben de toonaangevende fabrikanten in ons assortiment.

DuraVert en duurzaamheid

Wij leveren hoogwaardige apparatuur, machines en techniek voor bedrijven in de sloop- en recyclingbranche. Ecologische aspecten maken steeds meer een belangrijke onderdeel uit van openbare aanbestedingen, aangezien de emissievoorschriften voor fijnstof, stikstofoxiden en geluid in veel steden en landen continu worden aangescherpt. Daarom besteden we aandacht aan de duurzaamheid van onze machines en producten. Denk bijvoorbeeld aan onze Dehaco nevelkanon, waarin de waterstraal en dus ook onnodig waterverbruik kan worden geregeld, de elektrische Sherpa mini-loader of de elektrische hoogkiepwagens uit de ED-serie van Ecovolve.