DuraVertDuraVert

DuraVert uw partner voor verkoop, verhuur, onderhoud en service van machines, apparatuur en verbruiksartikelen

Direct kopen of huren?

+31 (0)88 033 19 00  /  

DuraVert richt zich in de gehele Benelux en Duitsland op de verkoop en verhuur van producten voor verschillende toepassingen. Dat u de keuze heeft uit een uitgebreid en veelzijdig assortiment vinden wij daarbij vanzelfsprekend. Daarnaast moet u er blind op kunnen vertrouwen dat u met kwaliteitsproducten te maken heeft. En dat kunt u, want DuraVert levert uitsluitend merken van A-kwaliteit. Daardoor bent u verzekerd van een lange werking en levensduur van onze producten, waarvoor ze ook zijn bestemd.

Bovengemiddelde service!

Bij de verkoop van onze producten willen we ook dat u als klant meteen bent verkocht. Daartoe staan we u bij met een bovengemiddelde, persoonlijke service. Een eigen technische dienst en een eigen transportmiddelenpark maken daar standaard deel van uit. Bovendien hoeft u geen maanden te wachten op uw bestelling. DuraVert zorgt voor een snelle levering uit voorraad, óók als het gaat om grote volumes.

DuraVert staat 24/7 voor u klaar!

Daarnaast maakt u kennis met goed getrainde en – minstens zo belangrijk – betrokken medewerkers. Zij helpen u zowel op commercieel als technisch gebied om uw koop tot een succes te maken. Op het moment zelf, maar ook daarna. Dan kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week een beroep doen op onze klantenservice, waarbij we snel zorgen voor een duidelijk advies. Dit alles maakt DuraVert tot een flexibele verkooporganisatie die u als klant voortdurend vooropstelt.