DuraVertDuraVert

DuraVert uw partner voor verkoop, verhuur, onderhoud en service van machines, apparatuur en verbruiksartikelen

Direct kopen of huren?

+31 (0)88 033 19 00  /  

EP CPD45 Heftruck

De EP CPD45 heftruck van EP Equipment met contragewicht en groot laadvermogen van 4,5 ton. Ideaal in de metaalindustrie en bouwmaterialen.
  1. DuraVert
  2. Elektrische Heftrucks
  3. EP CPD45 Heftruck

De EP CPD45 Heftruck van de fabrikant WP Equipment is duurzame vorkheftruck voor de toekomst met Li-Ion accu.

Deze vierwielige elektrische vorkheftruck met contragewicht van EP Equipment is een Li-Ion vorkheftruck met een groter laadvermogen van 4,5 ton. Voordelen van Li-Ion-technologie geven prioriteit bij het kiezen van de EP CPD45 in plaats van IC-vorkheftrucks. De EP CPD50F8 kan snel worden opgeladen en biedt een brede cabine die voldoet aan alle eisen van ergonomie.

Toepassingen voor de EP CPD45 Heftruck

De EP CPD45 van EP Equipment kan worden toegepast bij zware belastingen, tot 4,5 ton. Met name ideaal in de metaalindustrie en bouwmaterialen.

EP CPD45 Features

Door een Li-Ion-batterij te gebruiken om de verbrandingsmotor en de loodzuurbatterij te vervangen, worden de problemen van het batterijonderhoud bespaard. Omdat lithiumbatterijen onafhankelijk door EP worden ontwikkeld en vervaardigd, bevatten ze bovendien een batterijbeheersysteem (BMS), dat elke cel kan bewaken en beschermen. Tegelijkertijd kunnen ze via een CAN-bussysteem op vorkheftrucks worden aangesloten om de werkefficiëntie van vrachtwagens te garanderen.

CPD50F met geoptimaliseerde bestuurderscabine

Bij de EP CPD50F8 hebben we de positionering van de rij- en rempedalen geoptimaliseerd en de ergonomie voor de bestuurder verbeterd.

CPD45 met hoge efficiëntie en onderhoudsvrije AC-motor

Met behulp van een zeer efficiënte onderhoudsvrije AC-motor met een sterk vermogen om ervoor te zorgen dat de elektrische vorkheftruck nog steeds soepel kan rijden op oneffen wegen, terwijl de batterij langer meegaat.

Technische gegevens CPD45

Download de technische gegevens van de EP Equipment CPD45.

Vergelijkbare elektrische EP heftrucks

Type product: Verkoop

Toevoegen

Vraag een offerte aan of bel direct +31 (0)88 033 19 00

+ 4 = 11