DuraVertDuraVert

DuraVert uw partner voor verkoop, verhuur, onderhoud en service van machines, apparatuur en verbruiksartikelen

Direct kopen of huren?

+31 (0)88 033 19 00  /  

EP EFL181 Heftruck

De EP EFL181 Heftruck met Li-Ion accu en geïntegreerde oplader is de duurzame instapheftruck voor de toekomst. Koop of huur hem bij DuraVert.
  1. DuraVert
  2. Elektrische Heftrucks
  3. EP EFL181 Heftruck
EP EFL181 heftruck - elektrisch

De EP EFL181 Heftruck met Li-Ion accu is een duurzame instapheftruck voor de toekomst van de fabrikant EP Equipment. De elektrische heftruck is ontworpen om dieselheftrucks te doen vervangen.

Belangrijkste kenmerken van de EP EFL181 heftruck zijn de geïntegreerde oplader voor eenvoudig opladen aan elk standaard stopcontact, de Li-Ion accu als onderhoudsvrije stroombron en de grote voorbanden die het gebruik op oneffen vloeren mogelijk maken.

Toepassingen voor de EP EFL181 Heftruck

De belangrijkste toepassingen van de EP EFL181 elektrische vorkheftruck zijn zowel bouwplaatsen als kleine bedrijven en magazijnen die af en toe een vorkheftruck nodig hebben. De EFL181 is altijd beschikbaar dankzij de onderhoudsvrije Li-Ion accu en de geïntegreerde oplader, waardoor het ook de perfecte elektrische heftruck is voor verhuur, op korte termijn.

EP EFL181 Features

De EP EFL181 heftruck wordt geleverd met een kleine en compacte 48V/150Ah Li-Ion accu, ontwikkeld en geproduceerd door EP Equipment. Door zijn compacte afmetingen bieden de kleine elektrische heftrucks veel beenruimte en ergonomische werkruimte. De Li-Ion batterij biedt flexibel opladen en communiceert via Can-Bus met de EP vorkheftruck om te allen tijde een efficiënt gebruik van de elektrische heftruck te garanderen.

Oplader aan boord

Met de ingebouwde lader kan de EFL181 heftruck altijd en overal worden opgeladen. De geïntegreerde oplader met stekker maakt opladen aan elk standaard stopcontact mogelijk.

Verbeterd remsysteem

De afstand van het rempedaal op de EFL181 is verkort in vergelijking met eerdere generaties heftrucks om een comfortabelere bediening van de elektrische vorkheftruck te garanderen tijdens het gebruik ervan.

Technische gegevens EFL181

Download de technische gegevens van de EP Equipment EFL181.

Vergelijkbare elektrische EP heftrucks

Artikelnummer: EPEFL181

Type product: Verkoop & verhuur

Toevoegen

Vraag een offerte aan of bel direct +31 (0)88 033 19 00

+ 4 = 11