DuraVertDuraVert

DuraVert uw partner voor verkoop, verhuur, onderhoud en service van machines, apparatuur en verbruiksartikelen

Direct kopen of huren?

+31 (0)88 033 19 00  /  

F-Series F4

De F-Series F4 van EP Equipment biedt maximale flexibiliteit in configuraties voor elke toepassing, van incidenteel gebruik tot zwaar gebruik.
  1. DuraVert
  2. F-Series
  3. F-Series F4
F-Series F4 van EP Equipment

De EP Equipment F-Series F4 is door zijn configuratie de meest flexibele elektrische palletwagen binnen de F-serie. Met een ontwerp met twee batterijslots is de EP F4 een alleskunner voor toepassingen op verschillende niveaus, van incidenteel gebruik tot lange ploegendiensten. Met het innovatieve, op het platform gebaseerde ontwerp van EP Equipment, heeft EP de verpakking van F4 geoptimaliseerd en tot 40 procent besparing op de verzending geboden in vergeleken met EPT 12EZ.

Toepassing van de F-Series F4

De EP Equipment F4 elektrische palletwagen biedt de meest kosteneffectieve verwerkingsoplossing met maximale flexibiliteit dankzij de configuratie. Medewerkers hebben de keuze uit een batterij plus een draagbare opslagcontainer, of twee batterijen om te voldoen aan meerdere werkinstellingen, van lichte tot zware taken, van binnen tot buiten, de F-Series F4 kan de taken aan.

Productafbeeldingen

F-Series F4 Features

De F4 van EP biedt maximale flexibiliteit in configuraties voor elke toepassing, van incidenteel gebruik tot zwaar gebruik. Dankzij het ontwerp met twee voedingsslots en zijn veelzijdigheid maakt de F4 een alleskunner, perfect voor uiteenlopende taken op de meest kosteneffectieve manier.

Bekijk de F4 brochure.

Eén batterij voor incidenteel gebruik

Standaard wordt de F-Series F4 geleverd met één batterij in een draagbare opslagcontainer om alles toegankelijk te houden.

Batterijen vervangen van de EP Equipment

Batterijen voor zwaar gebruik

EP Equipment biedt de optie van twee 24V/20Ah-batterijen om de gebruikstijd te maximaliseren.

EP Equipment en duurzaamheid

Dankzij uitstekend product design passen er nu 176 stuks van de F4 in een zeecontainer, vergeleken met 108 eenheden van EPT12-EZ. Deze optimalisatie zorgt voor een verlaging van 30% in zeevrachtkosten.

Andere modellen binnen de F-Series

Type product: Verkoop

Toevoegen

Vraag een offerte aan of bel direct +31 (0)88 033 19 00

+ 4 = 11