DuraVertDuraVert

DuraVert uw partner voor verkoop, verhuur, onderhoud en service van machines, apparatuur en verbruiksartikelen

Direct kopen of huren?

+31 (0)88 033 19 00  /  

EP EFL252 Heftruck

De EP EFL252 Heftruck van EP Equipement is de perfecte elektrische vorkheftruck is voor gebruik in de drank-, logistiek- en bouwsector.
  1. DuraVert
  2. Elektrische Heftrucks
  3. EP EFL252 Heftruck
EP EFL252 heftruck - elektrisch

De EP EFL252 Heftruck van de fabrikant WP Equipment is duurzame elektrische heftruck voor de toekomst met Li-Ion accu. De elektrische heftruck is ontworpen om dieselheftrucks te doen vervangen.

De EP ELF252 is een geweldig product met de voordelen van IC heftrucks. Door de dieselmotor te vervangen door een 205AH li-ionbatterij, ervaart de bestuurder een groot gebruiksgemak. Terwijl de Li-Ion-batterij en de elektromotoren helpen om CO2-voetafdruk te verminderen, zijn de energiekosten ook veel minder.

Belangrijkste kenmerken van de EP EFL252 heftruck zijn de geïntegreerde oplader voor eenvoudig opladen aan elk standaard stopcontact, groot bestuurderscompartiment, grote wielen, een sterk chassis en standaardcomponenten. En dat allemaal voor een geweldige prijs.

Toepassingen voor de EP EFL252 Heftruck

De EFL252 is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik, zelfs op ongelijke wegen of in de regen dankzij de grote wielen en het waterdichte ontwerp, waardoor het de perfecte elektrische heftruck is voor gebruik in de drank-, logistiek- en bouwsector.

EP EFL252 Features

De EP EFL252 heftruck wordt geleverd met een kleine en compacte 48V/150Ah Li-Ion accu, ontwikkeld en geproduceerd door EP Equipment. Door zijn compacte afmetingen bieden de kleine elektrische heftrucks veel beenruimte en ergonomische werkruimte. De Li-Ion batterij biedt flexibel opladen en communiceert via Can-Bus met de EP vorkheftruck om te allen tijde een efficiënt gebruik van de elektrische heftruck te garanderen.

Grote banden en bodemvrijheid op de EP EFL252

EP EFL252 heeft grote banden en een hoge bodemvrijheid zoals die van een dieselheftruck. Hierdoor is de EFL252 zowel binnen als buiten te gebruiken.

IPX4 waterbeschermd ontwerp

De EFL-serie heeft een IPX4-classificatie, dat beschermt de elektrische vorkheftruck tegen opspattend water vanuit verschillende hoeken. Door het waterdichte ontwerp kunnen de EP heftrucks buiten worden gebruikt, zelfs in de regen.

EP EFL252 verbeterde ergonomie

De EFl252 biedt een groter bestuurderscompartiment dan de meeste elektrische vorkheftrucks op de markt. Door standaard de afmetingen van de meest gangbare dieselheftrucks aan te nemen, kunnen de gebruikers de heftruck dag in dag uit comfortabeler bedienen.

Gelegenheidsladen en flexibiliteit

De EP EFL252 past de LFP Li-ion-batterij aan die voorkomt dat de batterij zelfontbrandt en zorgt voor een veilige werking. Het ondersteunt gelegenheidsladen, zodat het overdag op een voorkeurstijdstip kan worden opgeladen zonder de werkschema’s te verstoren.

EP EFL252 en lage TCO

In vergelijking met een dieselvorkheftruck bespaart de EFL-serie 30 – 50% op de energiekosten vanwege li-iontechnologie. Door luchtfilter, oliefilter, dieselmotor te vervangen door een li-ion accu, wordt het totale servicegewicht van de EFL-serie sterk verlaagd ten opzichte van een dieselheftruck. Op deze manier is de elektrische heftruck energiezuiniger en meer onderhoudsarm.

EP EFL252 Heftruck afmetingen

Vanwege een kleinere draaicirkel van 2290mm is de EP EFL252 wendbaarder in krappe ruimtes tot vergelijking met de 300 serie.

Technische gegevens EFL252

Download de technische gegevens van de EP Equipment EFL252.

Vergelijkbare elektrische EP heftrucks

Type product: Verkoop

Toevoegen

Vraag een offerte aan of bel direct +31 (0)88 033 19 00

+ 4 = 11