DuraVertDuraVert

DuraVert uw partner voor verkoop, verhuur, onderhoud en service van machines, apparatuur en verbruiksartikelen

Direct kopen of huren?

+31 (0)88 033 19 00  /  

Sunward SWE90UF

De Sunward SWE90UF is een 9 ton korte radius en lange arm graafmachine die full-options uitgerust is, voor een onverslaanbare prijs.
 1. DuraVert
 2. Sunward Graafmachines
 3. Sunward SWE90UF

Bent u op zoek naar een professionele compacte graafmachine waarmee u al het werk dat gedaan moet worden gemakkelijk aankan? Dan raden wij de Sunward SWE90UF graafmachine aan.

De compacte Sunward SWE90UF graafmachine is ontwikkeld om te voldoen aan de eisen van Europese aannemers en voldoet daarmee aan de hoogste kwaliteitseisen. De SWE90UF staat voor hoge prestaties, veilige bediening en gemakkelijk onderhoud. Sunward-knowhow en componenten van A-merken als Yanmar, Bosch Rexroth, Flutek en KYB maken de Sunward SWE90UF graafmachine tot uw betrouwbare partner voor de meest veeleisende constructiewerkzaamheden. Dankzij drie verschillende werkmodi past de SWE90UF graafmachine zich aan de behoeften van elk werkterrein aan.

Sunward SWE90UF met belangrijkste componenten van premium merken

De Yanmar 4TNV98C-motor is ontwikkeld om te voldoen aan de nieuwste Stage V-emissienormen van de Europese Unie en de Noord-Amerikaanse EPA Tier 4 Final-emissievereisten. Nauwkeurige brandstoftoevoer en -regeling, zuinig brandstofverbruik, optimale uitlaatgasnabehandeling en lage emissies worden bereikt door directe common rail-injectie. De prestaties van de Sunward SWE90UF zijn 10% hoger dan bij vergelijkbare machines in dezelfde categorie, terwijl het brandstofverbruik 8% lager is.

De hydraulische pompen van de Duitse fabrikant Bosch Rexroth, de rijaandrijvingsmotor van Flutek en de zwenkmotor van KYB maken de Sunward SWE90UF bijzonder betrouwbaar. Dankzij het dynamische LLC-systeem komt het vermogen van de hydraulische pomp overeen met het beschikbare motorvermogen. Op deze manier wordt de dieselmotor niet overbelast en wordt tegelijkertijd het motorvermogen optimaal benut van de graafmachine.

Sunward SWE90UF graaf en hefkracht

Met een graafkracht van 38 kN (arm) en bijna 63,5 kN (bak) kan de Sunward SWE90UF vergelijkbare modellen van 9 ton op de markt met gemak evenaren of zelfs overtreffen. Dankzij zijn verregaande graafcapaciteit met een bereik van bijna 7,5 meter, is de SWE90UF graafmachine ook goed gepositioneerd in dit opzicht.

Nauwkeurig werken met Sunward SWE90UF

Nauwkeurige besturing is zeer belangrijk bij veeleisende bouwprojecten. De Sunward SWE90UF profiteert van de lastonafhankelijke stroomregeling (LUDV-systeem). Dankzij het stroomverdelingssysteem wordt het potentieel van de graafmachine volledig benut en wordt de afstandsbediening nauwkeuriger gemaakt. De workflows worden geoptimaliseerd door individuele functies toe te wijzen aan snelheden en bewegingsrichtingen.

Extra lijnen in serie op Sunward SWE90UF

Dankzij standaard extra leidingen kan de SWE90UF graafmachine eenvoudig de druk en het debiet van alle graafmachine-aanbouwdelen bewaken. Dankzij de complete extra lijnen die standaard zijn geïnstalleerd, past de SWE90UF zich aan elke bouwplaats aan. Het biedt volledig instelbare druk- en stromingsbewaking voor alle typen aanbouwdelen. De 7 standaard hulplijnen verslaan de graafmachines van de concurrentie, die maximaal vijf hulplijnen bieden.

Sunward veiligheid en comfort

Op elke bouwplaats moet veiligheid voorop staan. Daarom hecht Sunward bij de ontwikkeling van haar machines veel belang aan de veiligheid van de gebruiker. ROPS-, FOPS- en optioneel ook FOPS II-conforme cabineverlengingen beschermen de chauffeur optimaal. Dankzij de korte draaicirkel aan de achterkant, het brede zicht en de spiegel verliest de bestuurder zelfs in de krapste ruimtes nooit het overzicht. Veiligheidsgordel, veiligheidshamer en brandblusser worden uiteraard standaard meegeleverd. Dankzij krachtige LED-koplampen werken de machinisten altijd bij daglicht, ook in de winter en bij werkzaamheden onder de grond. Joystick, radio met USB-aansluiting en airconditioning maken werken aangenaam, ook tijdens de zomer. Het gemakkelijk af te lezen 5,7-inch kleurendisplay geeft de machinist een constant overzicht van de machinestatus en -bediening, werktuigmodi en diagnostische metingen, evenals routineonderhoudswaarschuwingen.

Sunward SWE90UF bevat standaard:

 • StageV Motor-46.2kw (Yanmar 4TNV98C)
 • Rubberen rupsbanden (450 mm)
 • Dipper lengte: 2100 mm
  1. Dipper-end hulpcircuit (2 leidingen)
  2. Dipper einde hulpcircuit (2 leidingen)
  3. Extra circuit voor hydr. snelwissel (2 leidingen)
 • Olieretourleiding (1 leiding)
 • Onderlinge joysticks met proportioneel schakelen
 • 1 LED-werklamp op de giek
 • 2 LED-werklampen op cabine
 • 1 zwaailamp met magnetische bevestiging op cabine
 • Radio met USB-aansluiting
 • Airconditioning
 • Gieklasthoudklep
 • Dipper arm lasthoudklep
 • Automatische tractieaandrijving
 • Automatische motoruitschakeling
 • Drie werkende modellen
 • Schild en giekcilinder met beschermend schild
 • Batterij hoofdschakelaar (kunststof)
 • Elektrische tankpomp
 • TOPS/FOPS/ROPS-cabine
 • Digitale display
 • Vetspuit en gereedschapskist
 • Sunward handleiding

Download de technische gegevens van de Sunward SWE90UF graafmachine.

Sunward 24-uurs service

Dankzij de nabijheid van het distributiecentrum kunnen we reserveonderdelen binnen één dag leveren. Onze eigen monteurs of Sunward-monteurs helpen u snel en vakkundig weer op weg.

Sunward garantie

Alle Sunward graafmachines worden geleverd met drie jaar fabrieksgarantie.

Achtergrond Sunward graafmachines

Sunward staat bekend als een toonaangevende Chinese fabrikant van graafmachines en behoort tot de 20 grootste graafmachinefabrikanten ter wereld. De graafmachineproducten van Sunward bestrijken het hele scala aan graafmachines: van 0.8 tot 90 ton biedt Sunward graafmachines, kleine-, middelgrote en grote graafmachines. Sunward staat synoniem voor uitstekende prestaties, gemakkelijke bediening, onderhoud en een goed ontwerp.

Middelgrote en grote graafmachine van Sunward zijn geschikt voor diverse bouwtaken in grond- en mijnbouw.

DuraVert is officieel verkoop en service partner van Sunward graafmachines in Nederland en Duitsland.

Gerelateerde Sunward graafmachines

Artikelnummer: SWE90UB

Type product: Verkoop

Toevoegen

Vraag een offerte aan of bel direct +31 (0)88 033 19 00

+ 4 = 11