DuraVertDuraVert

DuraVert uw partner voor verkoop, verhuur, onderhoud en service van machines, apparatuur en verbruiksartikelen

Direct kopen of huren?

+31 (0)88 033 19 00  /  

EP CPD15 Heftruck

De EP CPD15 Heftruck van EP Equipement is waterbestendig en kan ook buiten in de regen worden gebruikt. Ideale heftruck voor laden en lossen.
  1. DuraVert
  2. Elektrische Heftrucks
  3. EP CPD15 Heftruck
EP CPD15 heftruck - elektrisch

De EP CPD15 Heftruck van de fabrikant WP Equipment is duurzame heftruck voor de toekomst met Li-Ion accu. De elektrische heftruck is ontworpen om dieselheftrucks te doen vervangen.

De L1 Li-Ion vierwielige elektrische heftruck van EP Equipment is ‘s werelds eerste echte Li-Ion vorkheftruck. Het chassis is ontworpen rond de voordelen van Li-Ion-technologie. De heftruck heeft de breedste cabineruimte van alle heftrucks binnen de branche, voor een maximum aan ergonomie. Met snel opladen en hoge prestaties is het de perfecte heftruck om IC-vorkheftrucks te vervangen.

Toepassingen voor de EP CPD15 Heftruck

Dankzij de Li-Ion-technologie die in de L1-vorkheftruck met contragewicht is ingebouwd, is de machine krachtiger dan de meeste heftrucks van zijn concurrenten. De CPD15 is waterbestendig en kan ook buiten in de regen worden gebruikt. Laden en lossen is waar de L1 zijn kracht uitspeelt.

EP CPD15 Features

Zonder een verbrandingsmotor of de omvangrijke loodzuuraccu is de EP CPD15 Li-Ion-vorkheftruck ontworpen met ergonomie en prestaties in het achterhoofd. Door het compacte formaat van de batterij zijn de afmetingen van de elektrische heftruck geoptimaliseerd om een maximale stabiliteit te garanderen met aanzienlijk hogere veiligheidsfactoren dan concurrenten. De EP heftruck kan in 2,5 uur worden opgeladen en kan in 10 minuten tot 7% worden bijgeladen. Kortom, altijd beschikbaar wanneer je de CPD15 nodig hebt!

EP CPD15 met IPX4-classificatie

Alle EP elektrische heftrucks uit de CPD-serie zijn IPX4 waterbestendig. De vorkheftrucks kunnen hierdoor buiten gebruikt worden, in de regen, waar andere elektrische vorkheftrucks niet waterbesteding zijn en dus minder flexibel en minder werk kunnen uitvoeren.

AC-motor met prestatieverbeteringen

De volledig geoptimaliseerde EP CPD20L1S is nu uitgerust met alle AC-motoren, wat hem hogere prestaties geeft.

Grote cabine voor EP L1-vorkheftrucks

Dankzij het volledig opnieuw ontworpen chassis heeft de EP L1-vorkheftruck de grootste beenruimte in de branche, waardoor een belangrijk traditioneel nadeel van elektrische vorkheftrucks wordt geëlimineerd. Dankzij de compacte batterij hebben chauffeurs meer dan voldoende ruimte voor hun benen, wat het comfort voor de machinist verbetert bij het werken in lange diensten.

Technische gegevens CPD15

Download de technische gegevens van de EP Equipment CPD15.

Vergelijkbare elektrische EP heftrucks

Type product: Verkoop

Toevoegen

Vraag een offerte aan of bel direct +31 (0)88 033 19 00

+ 4 = 11