DuraVertDuraVert

DuraVert uw partner voor verkoop, verhuur, onderhoud en service van machines, apparatuur en verbruiksartikelen

Direct kopen of huren?

+31 (0)88 033 19 00  /  

EPL153

EPL153 van EP is het perfecte gereedschap voor iedereen die een handmatige handpalletwagen wilt vervangen met een elektrische palletwagen.
  1. DuraVert
  2. EP Equipment
  3. EPL153

EPL153 elektrische palletwagen van EP Equipment is een eenvoudige, slimme en sterke palletwagen. De EPL152 heeft een eenvoudig ontworpen structuur en eenvoudig onderhoud. Deze palletwagen maakt gebruik van slimme lithiumtechnologie en is uitgerust met een interne oplader die vier uur onafgebroken kan werken met slechts één keer opladen. Een slimme handgreep zorgt er voor dat de palletwagen gemakkelijk te bedienen is, wat arbeidskracht bespaart in vergelijking tot een handpalletwagen. Last but not least, hij kan 1,5 ton laden met een eigen gewicht van slechts 115 kg.

EP Equipment EPL153 met 1.5 ton draagkracht en 115kg netto gewicht

Toepassingen voor de EPL153 palletwagen

EPL153 is het perfecte gereedschap voor iedereen die een handmatige handpalletwagen wilt vervangen met een elektrische palletwagen. Door het sterke chassis, de geïntegreerde accu en lader, en de nieuw ontworpen voetbescherming is het de perfecte tool voor zowel de transportindustrie als de retailtoepassing.

EPL153 Kenmerken

Deze palletwagen is uiterst eenvoudig ontworpen, een instapmodel en een lithium palletwagen. De palletwagen heeft in totaal slechts 80 onderdelen, veel minder dan traditionele handpalletwagens met ongeveer 160 onderdelen.

Slimme lithiumtechnologie

De EPL153 maakt gebruik van lithiumbatterijen en ingebouwde opladers, hierdoor kan hij laden terwijl de palletwagen operationeel is. Het bespaart zorgen over het uithoudingsvermogen en er is in de werkplaats geen speciaal oplaadgebied nodig.

Geoptimaliseerde hoofdkop

De palletwagen wordt elektrisch opgetild en handmatig neergelaten, u hoeft zich geen zorgen te maken over het beschadigen van goederen door oncontroleerbaar neerlaten.

Bekijk de EPL153 brochure.

Andere elektrische palletwagens

Type product: Verkoop

Toevoegen

Vraag een offerte aan of bel direct +31 (0)88 033 19 00

+ 4 = 11