DuraVertDuraVert

DuraVert uw partner voor verkoop, verhuur, onderhoud en service van machines, apparatuur en verbruiksartikelen

Direct kopen of huren?

+31 (0)88 033 19 00  /  

EPT EHJ Series

De EPT EHJ Series van EP Equipment heeft veel geweldige functies die u zullen helpen uw dagelijkse werkzaamheden te verbeteren.
  1. DuraVert
  2. EP Equipment
  3. EPT EHJ Series
EP Equipment EPT EHJ Series

EP Equipment heeft de EPT EHJ Series ontwikkeld op basis van een sterk HPT-chassis om duurzaamheid te garanderen in combinatie met haar beproefde elektrische aandrijving en een robuuste handpomp (heffen + dalen). Deze semi-elektrische handpalletwagen heeft de ergonomie in duizenden bedrijven over de hele wereld al verbeterd.

Toepassingen voor de EPT EHJ Series

Door het sterke chassis en de beproefde componenten heeft deze elektrische handpalletwagen sterke prestaties geleverd in allerlei industrieën. Of het nu gaat om detailhandel, productie of distributie, de EPT EHJ series helpt spanning en pijn te verminderen en tegelijkertijd de efficiëntie te verhogen.

Productafbeeldingen

EPT EHJ Kenmerken

De EPT EHJ Series van EP Equipment heeft veel geweldige functies die u zullen helpen uw dagelijkse werkzaamheden te verbeteren.

Sterk Chassis

Met zijn 4,5 mm sterke stalen chassis is de EPT15 EHJ en EPT20 EHJ gemaakt om lang mee te gaan. Geïnspireerd door het ontwerp van handpalletwagens, combineert de semi-elektrische EPT15 EHJ de voordelen van elektrisch rijden met de compacte afmetingen en het lichte gewicht van een handpalletwagen.

Start-stopfunctie

Bekend uit de auto-industrie is de energiebesparende start-stopfunctie. De EPT15 EHJ van EP Equipment integreert deze eigenschap in een voordelige handpalletwagen. Na 5 minuten inactiviteit (instelbaar) schakelt de palletwagen zichzelf uit en gaat in slaapstand. Met een simpele druk op de knop kan de palletwagen binnen een seconde opnieuw worden geactiveerd en gebruikt. Energie besparen en lange looptijden garanderen!

Curtis Controller module EPT EHJ

Dankzij de Curtis Controller is de EPT15 EHJ en EPT20 EHJ eenvoudig te onderhouden en zeer duurzaam.

Innovatieve noodschakelaar

De robuuste en stevige noodschakelaar van EPT15 EHJ fungeert tevens als sleutel van de palletwagen. Raak nooit meer de sleutel van uw palletwagen kwijt.

Bekijk de EPT15 EHJ & EPT20 EHJ brochure.
Bekijk de EPT18 EHJ brochure.

Andere elektrische palletwagens

Type product: Verkoop

Toevoegen

Vraag een offerte aan of bel direct +31 (0)88 033 19 00

+ 4 = 11